KNVvL Modelvliegsport

Commercieel

In toenemende mate krijgen we verzoeken voor informatie voor het commercieel/professioneel gebruik van "modelvliegtuigen". Dit is een zich zeer snel ontwikkelende sector waarin de overheden vaak achter lopen met regelgeving.

Tot 1 april 2013 kunnen/konden opstartende bedrijven nog meeliften op de bestaande "Regeling Modelvliegen", vanaf die datum is er een aparte wetgeving van kracht.

KNVvL heeft als standpunt genomen dat wij er zijn voor de hobbyist en niet voor de commerciële en of professionele inzet van radiobestuurde vliegtuigen.
Voor diegenen die zich willen oriënteren wat de mogelijkheden zijn om hier een bedrijfsmatige uitvoering van te maken, gelieve contact op te nemen met DARPAS, de belangenorganisatie van deze sector, die ook het aanspreekpunt is geworden van de ILenT bij zaken over deze materie.

DARPAS website: http://www.darpas.nl/

 

Richard Branderhorst
Voorzitter CIV/KNVvL
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Warning: Parameter 2 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /home/vhosting/o/vhost0006105/domains/modelvliegsport.nl/htdocs/www/templates/modelvliegsport2014/html/modules.php on line 39

Warning: Parameter 3 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /home/vhosting/o/vhost0006105/domains/modelvliegsport.nl/htdocs/www/templates/modelvliegsport2014/html/modules.php on line 39