KNVvL Modelvliegsport

Versielijst

Overzicht van veranderingen aan het BVM en bijbehorende documenten.


-Originele versie van 2006.


-Versie 2.0: gepubliceerd januari 2013. het hele originele document is herzien op vrijwel alle punten. Belangrijke toevoegingen zijn: FPV en autonoom vliegen, nieuw brevet voor Multikopter modellen.

- Versie 2.01: verduidelijking aangebracht in de beoordeling van een examen, deze is ongemerkt weggevallen bij het herschrijven:

Bij het beoordelen van de examenvlucht geldt dat de nadruk ligt op veiligheid en minder op de ‘mooie’ afwerking van de figuren, zoals gebruikelijk op wedstrijden.
De figuren worden beoordeeld met een voldoende of onvoldoende. De kandidaat is geslaagd indien twee van de drie vluchten geheel als voldoende beoordeeld worden.

- Versie 2.02: sept 2013. Aanpassing bijlage 1 en 2 van BVM plus aanpassing examenformulieren.

Ingebracht dat examen aanvraag verstuurd moet worden, binnen één maand na het examen.

De secretaris van de modelvliegclub waar het examen is afgenomen stuurt na afloop van het examen beide formulieren, volledig en correct ingevuld, binnen één maand na afloop examen, naar de afdeling. Het brevet wordt na behandeling naar de secretaris van de club van de kandidaat gestuurd, indien het examen is afgenomen op het terrein van deze club. Indien het een andere locatie betreft, wordt het direct naar de kandidaat gestuurd.


Warning: Parameter 2 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /home/vhosting/o/vhost0006105/domains/modelvliegsport.nl/htdocs/www/templates/modelvliegsport2014/html/modules.php on line 39

Warning: Parameter 3 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /home/vhosting/o/vhost0006105/domains/modelvliegsport.nl/htdocs/www/templates/modelvliegsport2014/html/modules.php on line 39